اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 3:25:12

راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو

راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو

سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی از نکات کلیدی برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت و همچنین اقدامات این سازمان برای نظارت بر سلامت این محصول خبر داد. به گزارش ایلنا، حشمت اله رضوی موسوی سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را تشریح کرد و گفت: مصرف‌کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا این اطلاعات، اطمینان می‌دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است.  وی تاکید کرد که پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است. 

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آذر 1403ساعت انتشار : 11:25:28