اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 15:25:18

نان لواش، تغییر می کند

نان لواش، تغییر می کند

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درباره کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.

منبع خبر : تابناک - صفحه نخستلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آذر 1394ساعت انتشار : 12:59:44
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درباره کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.