یک مسئول وزارت بهداشت گفت: افرادی که غذای سحری را هنگام افطار یا شام تهیه میکنند،در صورت پخت؛ روی شمعک گاز و یا سماور نگهداری کنند تا هنگام مصرف در سحر سرد نباشد.مواد غذایی پخته شده در آشپزخانه و یا مساجد ترجیجاً در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود.
منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 خرداد 1396ساعت انتشار : 16:27:22یک مسئول وزارت بهداشت گفت: افرادی که غذای سحری را هنگام افطار یا شام تهیه میکنند،در صورت پخت؛ روی شمعک گاز و یا سماور نگهداری کنند تا هنگام مصرف در سحر سرد نباشد.مواد غذایی پخته شده در آشپزخانه و یا مساجد ترجیجاً در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود.