
دبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچگونه مواد نگهدارندهای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت ۱۲۰ درجه و تحت فشار معین تولید میشوند.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1403ساعت انتشار : 11:1:14دبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچگونه مواد نگهدارندهای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت ۱۲۰ درجه و تحت فشار معین تولید میشوند.