اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 دى ماه 1403 ساعت: 1:25:38

مراکز عرضه و تولید مواد غذایی زیر ذره‌بین استاندارد

مراکز  عرضه و تولید مواد غذایی زیر ذره‌بین استاندارد

مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآورده‌های غذایی خبر داد.

منبع خبر : میزان - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:1:55
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآورده‌های غذایی خبر داد.