مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآوردههای غذایی خبر داد.
منبع خبر : میزان - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:1:55مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره بر انجام بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران و در سال گذشته، از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآوردههای غذایی خبر داد.