شیوع کرونا و اولویتیافتن تامین اقلام ضروری غذایی و بهداشتی در دوران جدید، موجب توجه بیش از پیش دولتها به رعایت موازین بهداشتی در کنار استمرار عرضه این اقلام در جوامع شده است. در این راستا، دولتها و سازمانهای بینالمللی اقدام به تعریف چارچوبهای پیشنهادی و الزامات اجرایی جهت تحقق این امر کردهاند. سازمان بهداشت جهانی بهعنوان نهاد مرجع در موضوع مقابله با شیوع این ویروس، مجموعهای از خطوط راهنمای بهداشتی را بهخصوص برای حوزههای کسبوکار و فعالیتهای مهم و پرریسک تعریف کرده است. یکی از این دستورالعملها به موضوع کسبوکارهای حوزه غذایی اختصاص دارد که طیف متنوعی از کسبوکارهای عرضهکننده مواد غذایی اعم از محصولات غذایی تازه (میوه و سبزیجات و گوشت)، انواع نان، غذاهای آماده و بالاخره انواع مواد غذایی عرضهشده در فروشگاههای زنجیرهای، خواربارفروشیها و مانند آن را شامل میشود.
منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 تیر 1400ساعت انتشار : 7:0:31شیوع کرونا و اولویتیافتن تامین اقلام ضروری غذایی و بهداشتی در دوران جدید، موجب توجه بیش از پیش دولتها به رعایت موازین بهداشتی در کنار استمرار عرضه این اقلام در جوامع شده است. در این راستا، دولتها و سازمانهای بینالمللی اقدام به تعریف چارچوبهای پیشنهادی و الزامات اجرایی جهت تحقق این امر کردهاند. سازمان بهداشت جهانی بهعنوان نهاد مرجع در موضوع مقابله با شیوع این ویروس، مجموعهای از خطوط راهنمای بهداشتی را بهخصوص برای حوزههای کسبوکار و فعالیتهای مهم و پرریسک تعریف کرده است. یکی از این دستورالعملها به موضوع کسبوکارهای حوزه غذایی اختصاص دارد که طیف متنوعی از کسبوکارهای عرضهکننده مواد غذایی اعم از محصولات غذایی تازه (میوه و سبزیجات و گوشت)، انواع نان، غذاهای آماده و بالاخره انواع مواد غذایی عرضهشده در فروشگاههای زنجیرهای، خواربارفروشیها و مانند آن را شامل میشود.