تحقیقات نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از گوشت دودیشده تا ۷۴ درصد خطر بروز سرطان خون در دوران کودکی را افزایش میدهد. طی این تحقیق دانشمندان عادتهای غذایی و میزان سرطان خون را در بین ۵۱۵ کودک و جوان تایوانی ۲ تا ۲۰ ساله مورد بررسی قرار دادند. حدود ۱۴۵ نفر بیمار مبتلا به سرطان خون هم در این تحقیق حضور داشتند که هر یک با دو فرد سالم همسن و همجنس مقایسه شدند. در این تحقیق محققان از پرسشنامههای غذایی برای تعیین میزان مصرف گوشتهای دودی از جمله بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سس چینی استفاده کردند.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 مرداد 1394ساعت انتشار : 2:57:25تحقیقات نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از گوشت دودیشده تا ۷۴ درصد خطر بروز سرطان خون در دوران کودکی را افزایش میدهد. طی این تحقیق دانشمندان عادتهای غذایی و میزان سرطان خون را در بین ۵۱۵ کودک و جوان تایوانی ۲ تا ۲۰ ساله مورد بررسی قرار دادند. حدود ۱۴۵ نفر بیمار مبتلا به سرطان خون هم در این تحقیق حضور داشتند که هر یک با دو فرد سالم همسن و همجنس مقایسه شدند. در این تحقیق محققان از پرسشنامههای غذایی برای تعیین میزان مصرف گوشتهای دودی از جمله بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سس چینی استفاده کردند.