اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 12:25:39

"بهبود کیفیت نان" به کجا رسید؟

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن اشاره به اقدامات انجام شده جهت بهبود کیفیت نان مصرفی کشور، پخت نان به روش صنعتی و نیمه صنعتی را خواستار شد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مرداد 1394ساعت انتشار : 2:57:28
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن اشاره به اقدامات انجام شده جهت بهبود کیفیت نان مصرفی کشور، پخت نان به روش صنعتی و نیمه صنعتی را خواستار شد.