رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: ۲ باب نانوایی و نان فانتزی به علت استفاده جوش شیرین و یک تالار به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شدند. به گزارش ایلنا از خوزستان، روحالله شکری امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و تجهیزات هستند. وی افزود: در همین راستا ۲ باب نانوایی و نان فانتزی در آبادان به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و مصرف جوش شیرین، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شدند و پرونده متخلفین بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 دی 1403ساعت انتشار : 12:25:33