اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 2 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 2 مرداد ماه 1404 ساعت: 2:25:15

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 اسفند 1400ساعت انتشار : 11:0:48
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.