اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 23 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 23 تير ماه 1404 ساعت: 8:25:25

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

کاهش مصرف گوشت ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می‌شوند، با کاهش خطر ابتلا به برخی از شایع‌ترین سرطان‌ها روبرو هستند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 اسفند 1400ساعت انتشار : 7:0:48
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می‌شوند، با کاهش خطر ابتلا به برخی از شایع‌ترین سرطان‌ها روبرو هستند.