اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 22 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 22 تير ماه 1404 ساعت: 8:25:23

کاهش ۵۵ درصدی تولید زردآلودی شاهرود بر اثر سرمازدگی

کاهش ۵۵ درصدی تولید زردآلودی شاهرود بر اثر سرمازدگی

شاهرود - ایرنا - مدیرجهاد کشاورزی شاهرود گفت: تولید زردآلو در این شهرستان با توجه به سرمازدگی فروردین ۱۴۰۴ حدود ۵۵ درصد کاهش داشت.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 خرداد 1404ساعت انتشار : 12:25:12