انتخابهای غذایی مناسب میتواند فشار وارده بر کلیهها را کاهش داده و از بیماری جلوگیری کند. تغذیه تأثیر بسیار عمیقی بر عملکرد و سلامت کلیهها دارد، زیرا کلیهها وظیفه تصفیه خون و دفع سموم و مواد زائد از بدن را بر عهده دارند. رژیم غذایی میتواند نقش پیشگیرانهای در کاهش خطر بیماریهای کلیوی ایفا کند یا در صورت انتخابهای نامناسب، به کلیهها آسیب برساند. انتخاب غذاهای مناسب و مدیریت مصرف مواد مغذی خاص میتواند به تنظیم فشار خون، کنترل دیابت، و کاهش بار کاری کلیهها کمک کند. در مقابل، مصرف غذاهای فرآوریشده، شور یا پرچرب میتواند عملکرد کلیه را مختل کرده و مشکلاتی مانند سنگ کلیه، نارسایی کلیوی یا افزایش فشار خون را به همراه داشته باشد دکتر گابریل لاپمان، متخصص نفرولوژی، در مصاحبهای درباره عوامل غذایی که ممکن است به سلامت کلیهها آسیب برساند، هشدار داد. او تأکید کرد که مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی و نوشیدنیها میتواند بار اضافی روی کلیهها ایجاد کند و روند بیماریهای کلیوی را تشدید نماید.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 خرداد 1404ساعت انتشار : 16:25:32