این میوه وسبزیجات بهاری سرشار از ویتامین C و A هستند
تغذیه در بهار، فراتر از لذت بردن از طعمهای تازه، راهی علمی برای سازگاری با نیازهای فصلی بدن است. با تمرکز بر مواد غذایی غنی و سبک، میتوان انرژی لازم برای فعالیتهای بهاری را تأمین و در عین حال از سلامت جسم و روان محافظت کرد. استفاده از محصولات فصلی و رعایت تعادل، بهار را به فصلی برای ارتقای سلامتی تبدیل میکند.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 فروردین 1404ساعت انتشار : 21:25:15