یک متخصص تغذیه گفت: اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل میشود با طعمدهنده گیاهی چای، شیرینی طبیعی ایجاد میکند و موجب میشود نیاز ما به مصرف شیرینکننده کمتر شود.
منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 فروردین 1396ساعت انتشار : 21:32:25یک متخصص تغذیه گفت: اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل میشود با طعمدهنده گیاهی چای، شیرینی طبیعی ایجاد میکند و موجب میشود نیاز ما به مصرف شیرینکننده کمتر شود.