اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:17

افزایش مصرف فست فود مانع جدی مصرف غذای سالم در چهارمحال وبختیاری است

افزایش مصرف فست فود مانع جدی مصرف غذای سالم در چهارمحال وبختیاری است

شهرکرد- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف روز افزون فست فودها در استان مانع جدی مصرف غذای سالم است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مهر 1394ساعت انتشار : 14:8:30
شهرکرد- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف روز افزون فست فودها در استان مانع جدی مصرف غذای سالم است.