مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در راستای اصلاح الگوی مصرف نظارت بر کاهش قند، نمک و چربی فرآوردههای غذایی در استان به صورت دورهای انجام میشود و واحدهای تولیدی در این راستا با ما همکاری لازم را دارند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1400ساعت انتشار : 11:0:45 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در راستای اصلاح الگوی مصرف نظارت بر کاهش قند، نمک و چربی فرآوردههای غذایی در استان به صورت دورهای انجام میشود و واحدهای تولیدی در این راستا با ما همکاری لازم را دارند.