اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 20:25:17

عیار صادراتی غذای ایرانی

عیار صادراتی غذای ایرانی

دنیای‌اقتصاد : پژوهش‌ها نشان می‌دهد صنعت غذای ایران در دهه اخیر صرفا توانسته است ۲۵درصد از نیاز بازارهای هدف را پوشش دهد. در بسته نامتوازن محصولات صادراتی صنعت غذایی ایران صرفا به ۱۰گروه کالایی برای ۵ بازار هدف توجه شده است. موضوعی که نشان از عیار پایین صادراتی در این حوزه دارد. در این بین باگ پایداری توسعه صادرات ایران محصولاتی از جمله غلات، گوشت و روغن حیوانات و گیاهان است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1400ساعت انتشار : 17:0:5