ارومیه - ایرنا - قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 10 درصد دانش آموزان کشور به صورت روزانه کالباس، سوسیس و فست فود مصرف می کنند که این روند بسیار خطرناک است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1396ساعت انتشار : 22:32:23ارومیه - ایرنا - قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 10 درصد دانش آموزان کشور به صورت روزانه کالباس، سوسیس و فست فود مصرف می کنند که این روند بسیار خطرناک است.