كیش - ایرنا - متخصص تغذیه و عضوهمكار مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با تاكید بر اینكه تغذیه می تواند در شروع و پیشرفت سرطانی شدن سلول ها نقش داشته باشد افزود: 30 درصد از علت ابتلا به سرطان در كشورهای توسعه یافته بر اثر تغذیه نامناسب است .
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 17:12:31كیش - ایرنا - متخصص تغذیه و عضوهمكار مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با تاكید بر اینكه تغذیه می تواند در شروع و پیشرفت سرطانی شدن سلول ها نقش داشته باشد افزود: 30 درصد از علت ابتلا به سرطان در كشورهای توسعه یافته بر اثر تغذیه نامناسب است .