ایلام - ایرنا - کارشناس مسوول مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت ایلام گفت: به منظور جلوگیری از استفاده ماده غیر مجاز بلان کیت و جوش شیرین، طرح کنترل و پایش همه نانوایی های استان در دستور کار بازرسان این مرکز قرار گرفته است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 شهریور 1394ساعت انتشار : 14:57:39ایلام - ایرنا - کارشناس مسوول مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت ایلام گفت: به منظور جلوگیری از استفاده ماده غیر مجاز بلان کیت و جوش شیرین، طرح کنترل و پایش همه نانوایی های استان در دستور کار بازرسان این مرکز قرار گرفته است.