گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای بهرهمندی از خواص متعدد آن بر سلامت بدن بسیار اهمیت دارد. زیره، یکی از گیاهانی است که نهتنها بهعنوان ادویه کاربرد دارد بلکه خواص آن در طب سنتی نیز شناخته شده است. دانههای زیره سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی، فیبرها، ویتامینها و املاح مختلف است. گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای بهرهمندی از خواص متعدد آن بر سلامت بدن بسیار اهمیت دارد. زیره سرشار از آنتیاکسیدانهاست که به بدن در مقابله با آسیب رادیکالهای آزاد کمک میکند. این ترکیبات در پیشگیری از بیماریهای مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماریهای قلبیعروقی نقش دارند. مطالعات نشان میدهد مصرف دانههای زیره سطح آنتیاکسیدان خون را بالا میبرد. البته زیره علاوه بر آنتیاکسیدان فراوان حاوی روی، سلنیوم، منیزیوم، منگنز، فسفر و ویتامینهای A، C، E و B است و عادت به افزودن آن در برنامه غذایی روزانه، فواید متعددی دارد که عبارتند از:
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 خرداد 1404ساعت انتشار : 15:25:35