مطالعات نشان میدهد که مصرف مقادیر زیاد غذاهای غنی از منیزیم باعث کندتر شدن روند پیری در مغزِ بزرگسالان بالای ۵۵ سال میشود. رژیم غذایی ما میتواند تأثیر بسزایی بر بسیاری از ابعاد سلامت جسمی، از جمله سلامت مغز داشته باشد. منیزیم در انتقال عصبی نقش دارد و همچنین سطح GABA را در مغز تحریک میکند. گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) یک اسید آمینه طبیعی است که به عنوان یک انتقالدهنده عصبی بازدارنده عمل میکند و یکی از عواملی است که در عملکرد مغز نقش دارد. مصرف غذاهای غنی از منیزیم میتواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. با توجه به مطالعات اخیر، محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم میخورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت میکنند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 خرداد 1403ساعت انتشار : 17:0:53