برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند. این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آنها خطرات جدی به همراه دارد. وقتی صحبت از یک ناهار سریع اداری یا یک وعده عصرانه میشود معمولا باقی مانده غذای روز گذشته میتواند نجات دهنده باشد، از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو به تسریع روند کار کمک میکند. این روزها افراد غذای باقی مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف میکنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد اما در برخی موارد میتواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها میتواند شما را در معرض مسمومیت غذایی یا حتی بدتر از آن قرار دهد. در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شدهاند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند. سیب زمینی
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 شهریور 1403ساعت انتشار : 19:0:42