یک متخصص صنایع غذایی دربارهی قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت:گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای دام مخلوط میشود و گاهی شرکتهایی که وجدان کاری را رعایت نمیکنند، تقلباتی هم در این موارد انجام میدهند که قابل پیگیری است.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 شهریور 1395ساعت انتشار : 18:3:21یک متخصص صنایع غذایی دربارهی قرمزی بیشتر برخی از گوشتهای چرخکرده گفت:گوشت چرخکرده اغلب با مقداری از چربیهای دام مخلوط میشود و گاهی شرکتهایی که وجدان کاری را رعایت نمیکنند، تقلباتی هم در این موارد انجام میدهند که قابل پیگیری است.