اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 دى ماه 1403 ساعت: 19:25:12

تولید و فرآوری تخم مرغ در آذربایجان

تولید و فرآوری تخم مرغ در آذربایجان

استان آذربایجان شرقی دارای ۲۰۳ واحد مرغداری تخمگذار با ظرفیت ۱۰ میلیون و ۳۳۷ هزار و ۲۳۸ قطعه است و با تولید سالانه بیش از ۹۷ هزار و ۸۰۰ تن، سهم ۹.۵ درصدی در تولید تخم مرغ کشور دارد.بیش از ۳۷ هزار تن از تولید تخم مرغ استان مازاد بر مصرف است که به سایر استان‌ها و کشورهای همسایه ارسال می شود. تخم مرغ یکی از ارزانترین و کاملترین غذاهای پروتئینی رایج بین مردم با بالاترین قابلیت جذب و یکی از متنوع‌ترین مواد مورد استفاده در صنایع غذایی است و جایگاه ویژه ای در سبد غذایی مردم دارد. این محصول همچنین بعد از فرآوری به موارد مهم دیگری همچون تخم مرغ منجمد، تخم مرغ مایع ، پودر کامل، پودر پوست تخم مرغ و انواع مکمل های پروتئینی و .. تبدیل شده و مورد استفاده قرار می گیرد. ایران به عنوان دهمین کشور تولیدکننده تخم مرغ در جهان شناخته می‌شود، اما در هشت سال گذشته سرانه مصرف تخم مرغ در ایران از ۱۶۰ عدد به ۱۸۲ عدد رسیده است.

منبع خبر : تابناک - صفحه نخستلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مهر 1401ساعت انتشار : 17:1:35