اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 19:25:17

نکاتی در خصوص تغذیه صحیح به هنگام سحری و افطاری

نکاتی در خصوص تغذیه صحیح به هنگام سحری و افطاری

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف جوانه ماش، دمنوش نعنا با لیمو، کاهو و خیار، دم‌کرده بابونه، هندوانه، شربت شیره انگور با تخم شربتی یا خاکشیر در هنگام سحری برای کنترل عطش توصیه می‌شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 فروردین 1401ساعت انتشار : 7:0:5