اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 0:26:39

تورم خوراکی‌ها به ۳۳.۷ درصد رسید

تورم خوراکی‌ها به  ۳۳.۷ درصد رسید

وزیر جهاد کشاورزی از کاهش کم‌سابقه تورم مواد خوراکی و آشامیدنی در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این وزارتخانه برای کاهش قیمت مواد غذایی، تلاش مضاعف خواهد کرد. به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، «محمدعلی نیکبخت» با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار که نرخ تورم را به صورت سالیانه و نقطه به نقطه به تفکیک زیربخش‌های اقتصادی کشور ارائه می‌کند، تاکید کرد: تورم سالیانه اردیبهشت ماه در بخش خوراکی از ۳۷.۳ درصد به حدود ۳۳.۷ درصد کاهش یافته است. وی این میزان تورم را نسبت به تورم بخش غیرخوراکی بسیار پایین‌تر عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم با فراهم کردن الزامات «جهش تولید با مشارکت مردم»، تولید انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 خرداد 1403ساعت انتشار : 17:0:47