اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:12

کیفیت نان ۵۰-۵۰ به هنر تولیدکننده آرد و نان بر می‌گردد

کیفیت نان ۵۰-۵۰ به هنر تولیدکننده آرد و نان بر می‌گردد

عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: ۵۰درصد کیفیت نان به کیفیت آرد برمی‌گردد. تولیدکنندگان بایدمحصولی با مشخصات ثابت در اختیار نانوایان قرار دهند ضمن اینکه ۵۰درصد کیفیت نان هم مربوط‌به هنر نانواست.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 شهریور 1403ساعت انتشار : 11:0:17
عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: ۵۰درصد کیفیت نان به کیفیت آرد برمی‌گردد. تولیدکنندگان بایدمحصولی با مشخصات ثابت در اختیار نانوایان قرار دهند ضمن اینکه ۵۰درصد کیفیت نان هم مربوط‌به هنر نانواست.