عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: ۵۰درصد کیفیت نان به کیفیت آرد برمیگردد. تولیدکنندگان بایدمحصولی با مشخصات ثابت در اختیار نانوایان قرار دهند ضمن اینکه ۵۰درصد کیفیت نان هم مربوطبه هنر نانواست.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 شهریور 1403ساعت انتشار : 11:0:17عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: ۵۰درصد کیفیت نان به کیفیت آرد برمیگردد. تولیدکنندگان بایدمحصولی با مشخصات ثابت در اختیار نانوایان قرار دهند ضمن اینکه ۵۰درصد کیفیت نان هم مربوطبه هنر نانواست.