اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 11:26:10

سبوس نان و غلات، کلسترول و قندخون را کاهش می‌دهند

سبوس نان و غلات، کلسترول و قندخون را کاهش می‌دهند

شفا آنلاین>تغذیه>‌یک متخصص تغذیه گفت: فیبر و سبوسی که در گروه نان و غلات وجود دارد، باعث کاهش کلسترول و قندخون می‌شوند و به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می‌کنند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1395ساعت انتشار : 12:23:7
شفا آنلاین>تغذیه>‌یک متخصص تغذیه گفت: فیبر و سبوسی که در گروه نان و غلات وجود دارد، باعث کاهش کلسترول و قندخون می‌شوند و به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می‌کنند.