
دکترای سمشناسی و داروشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سموم قارچی را از جمله خطرناکترین سموم در مواد غذایی دانست و عنوان کرد: این سموم توسط قارچها در مواد غذایی تشکیل میشوند، بررسی این سموم سالهای متمادی است که به صورت یکپارچه و جدی انجام میشود و محصولات غذایی موجود در بازار اعم از تولیدات داخلی و یا وارداتی مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 دی 1400ساعت انتشار : 17:0:26دکترای سمشناسی و داروشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سموم قارچی را از جمله خطرناکترین سموم در مواد غذایی دانست و عنوان کرد: این سموم توسط قارچها در مواد غذایی تشکیل میشوند، بررسی این سموم سالهای متمادی است که به صورت یکپارچه و جدی انجام میشود و محصولات غذایی موجود در بازار اعم از تولیدات داخلی و یا وارداتی مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرند.