اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 21:26:18

روغن های خوراکی مناسب پخت و پز از دید کارشناس تغذیه در همدان

روغن های خوراکی مناسب پخت و پز از دید کارشناس تغذیه در همدان

همدان- ایرنا- رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انواع روغن ­های مایع خوراکی خالص و مخلوط را برای پخت و پز مناسب دانست و گفت: با این وجود روغن­ های "کانولا" و "مایع مخلوط مناسب" که دارای مقادیر و نسبت اُمگا ۶ به اُمگا ۳ آنها، کمتر از سه به یک از اسیدهای چرب ضروری است، از جنبه تغذیه ­ای برتری دارد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 آذر 1403ساعت انتشار : 10:25:11