روغن های خوراکی مناسب پخت و پز از دید کارشناس تغذیه در همدان
همدان- ایرنا- رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انواع روغن های مایع خوراکی خالص و مخلوط را برای پخت و پز مناسب دانست و گفت: با این وجود روغن های "کانولا" و "مایع مخلوط مناسب" که دارای مقادیر و نسبت اُمگا ۶ به اُمگا ۳ آنها، کمتر از سه به یک از اسیدهای چرب ضروری است، از جنبه تغذیه ای برتری دارد.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 آذر 1403ساعت انتشار : 10:25:11