تهرلن - ایرنا - متخصص تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به بیان توضیحاتی درباره اصول تغذیه سالم پرداخت و چاقی و دیابت نوع ۲ را از مهمترین عوامل خطر برای ابتلا به کرونا عنوان کرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 بهمن 1399ساعت انتشار : 17:0:39تهرلن - ایرنا - متخصص تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به بیان توضیحاتی درباره اصول تغذیه سالم پرداخت و چاقی و دیابت نوع ۲ را از مهمترین عوامل خطر برای ابتلا به کرونا عنوان کرد.