تخممرغ یک ماده غذایی ارزشمند به حساب میآید اما نگهداری از این ماده غذایی بسیار مهم است. تخم مرغ یکی از مغذیترین غذاها به حساب میآید و میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد اما مانند گوشت خام، مرغ و ماهی فاسد شدنی است؛ حتی تخممرغ تمیز و تازه هم ممکن است حاوی باکتری سالمونلا انتریتیدیس (SE) باشد که میتواند باعث بیماریهای ناشی از غذا شود. البته تعداد تخممرغ های مبتلا به سالمونلا انتریتیدیس بسیار کم است. به منظور ایمنی غذا، تخممرغ باید به طور ایمن نگهداری شده، به سرعت در یخچال نگهداری و برای مصرف نیز کاملا پخته شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 فروردین 1404ساعت انتشار : 17:25:28