روش های متنوع و ناسالم پخت غذا از جمله پخت غذا با «کره زیاد» و با «پنیر فله ای» بسیار، و ایجاد حجم کاذب به عنوان یکی از اصلی ترین راه های جلب نظر آنی مشتریان به یک روال عادی و مرسوم در میان بسیاری از رستوران ها بدل شده است.
منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آذر 1398ساعت انتشار : 7:0:10روش های متنوع و ناسالم پخت غذا از جمله پخت غذا با «کره زیاد» و با «پنیر فله ای» بسیار، و ایجاد حجم کاذب به عنوان یکی از اصلی ترین راه های جلب نظر آنی مشتریان به یک روال عادی و مرسوم در میان بسیاری از رستوران ها بدل شده است.