اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:12

بمب هایی که در فست فود ها خنثی نمی شود / کالری فروشی در رستوران ها

بمب هایی که در فست فود ها خنثی نمی شود / کالری فروشی در رستوران ها

روش های متنوع و ناسالم پخت غذا از جمله پخت غذا با «کره زیاد» و با «پنیر فله ای» بسیار، و ایجاد حجم کاذب به عنوان یکی از اصلی ترین راه های جلب نظر آنی مشتریان به یک روال عادی و مرسوم در میان بسیاری از رستوران ها بدل شده است.

منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آذر 1398ساعت انتشار : 7:0:10
روش های متنوع و ناسالم پخت غذا از جمله پخت غذا با «کره زیاد» و با «پنیر فله ای» بسیار، و ایجاد حجم کاذب به عنوان یکی از اصلی ترین راه های جلب نظر آنی مشتریان به یک روال عادی و مرسوم در میان بسیاری از رستوران ها بدل شده است.