اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 دى ماه 1403 ساعت: 22:27:16

افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه

افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرهنگ غذایی نادرست را عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها در جامعه دانست و گفت: شاهد افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه هستیم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مهر 1394ساعت انتشار : 20:28:18
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرهنگ غذایی نادرست را عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها در جامعه دانست و گفت: شاهد افزایش چشمگیر مصرف غذاهای چرب در جامعه هستیم.