
ایسنا نوشت: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعهسرا گفت: وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب میشود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1395ساعت انتشار : 13:22:29ایسنا نوشت: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعهسرا گفت: وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب میشود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.