یک متخصص تغذیه گفت:در سردخانه ها از نوعی موم برای نگهداری برخی میوه ها استفاده می کنند.در این حالت سطح موم اندود شده با شست و شو از بین نمی رود و اگر سمومی در آن باشد نابود نخواهد شد.این سموم بعد ها می تواند خواص سرطان زایی بسیار داشته باشد.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 فروردین 1396ساعت انتشار : 0:2:41یک متخصص تغذیه گفت:در سردخانه ها از نوعی موم برای نگهداری برخی میوه ها استفاده می کنند.در این حالت سطح موم اندود شده با شست و شو از بین نمی رود و اگر سمومی در آن باشد نابود نخواهد شد.این سموم بعد ها می تواند خواص سرطان زایی بسیار داشته باشد.