شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: شلتوک هنگام سفید شدن و گندم وقت آسیاب شدن بخش عمده مواد غذایی خود را از دست می دهد از این رو مصرف برنج سفید و نان بدون سبوس ارمغانی جز چاقی و عوارض آن به همراه ندارد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 13:2:24شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: شلتوک هنگام سفید شدن و گندم وقت آسیاب شدن بخش عمده مواد غذایی خود را از دست می دهد از این رو مصرف برنج سفید و نان بدون سبوس ارمغانی جز چاقی و عوارض آن به همراه ندارد.