اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 4 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 4 مرداد ماه 1404 ساعت: 12:25:30

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها "آکریل‌آمید" بیشتری تولید می‌شود؟

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها

آکریل‌آمید ماده‌ای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیب‌زمینی سرخ‌شده و نان برشته تولید می‌شود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار دارد. پژوهشگران با انجام یک مطالعه، میزان این ماده را در روغن‌های مختلف اندازه‌گیری کردند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 دی 1400ساعت انتشار : 14:1:9
آکریل‌آمید ماده‌ای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیب‌زمینی سرخ‌شده و نان برشته تولید می‌شود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار دارد. پژوهشگران با انجام یک مطالعه، میزان این ماده را در روغن‌های مختلف اندازه‌گیری کردند.