
آکریلآمید مادهای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیبزمینی سرخشده و نان برشته تولید میشود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار دارد. پژوهشگران با انجام یک مطالعه، میزان این ماده را در روغنهای مختلف اندازهگیری کردند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 دی 1400ساعت انتشار : 14:1:9آکریلآمید مادهای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیبزمینی سرخشده و نان برشته تولید میشود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار دارد. پژوهشگران با انجام یک مطالعه، میزان این ماده را در روغنهای مختلف اندازهگیری کردند.