اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 17 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 17 تير ماه 1404 ساعت: 0:26:3

کاهش کاسترول با این چهار روش

استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه

تهران - ایرنا - استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 مرداد 1394ساعت انتشار : 8:57:22
تهران - ایرنا - استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟