در حال حاضر، جهانیان یک سوم کل مواد غذایی تولیدشده را به هدر میدهند و نتایج بررسیها نشان میدهد که پردازش و بستهبندی بهتر موادغذایی میتواند به بازیابی سلامت آن کمک و رویکردهایی را برای یک زنجیره تامین پایدارتر اتخاذ کند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آبان 1400ساعت انتشار : 14:1:9در حال حاضر، جهانیان یک سوم کل مواد غذایی تولیدشده را به هدر میدهند و نتایج بررسیها نشان میدهد که پردازش و بستهبندی بهتر موادغذایی میتواند به بازیابی سلامت آن کمک و رویکردهایی را برای یک زنجیره تامین پایدارتر اتخاذ کند.