اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:12

اثرات استفاده از هسته خرما در اسنک‌های بازاری

اثرات استفاده از هسته خرما در اسنک‌های بازاری

اسنک به غذایی اطلاق می‌شود که معمولاً به‌عنوان یکی از وعده‌های اصلی غذا مصرف نمی‌شود. بلکه میان وعده‌ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می‌سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می‌کند. محققان کشور برای بهبود ارزش تغذیه‌ای و خواص انبارمانی این میان وعده‌ها، استفاده از پودر هسته خرما را توصیه کرده‌اند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 بهمن 1398ساعت انتشار : 12:2:36
اسنک به غذایی اطلاق می‌شود که معمولاً به‌عنوان یکی از وعده‌های اصلی غذا مصرف نمی‌شود. بلکه میان وعده‌ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می‌سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می‌کند. محققان کشور برای بهبود ارزش تغذیه‌ای و خواص انبارمانی این میان وعده‌ها، استفاده از پودر هسته خرما را توصیه کرده‌اند.