اسنک به غذایی اطلاق میشود که معمولاً بهعنوان یکی از وعدههای اصلی غذا مصرف نمیشود. بلکه میان وعدهای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف میسازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم میکند. محققان کشور برای بهبود ارزش تغذیهای و خواص انبارمانی این میان وعدهها، استفاده از پودر هسته خرما را توصیه کردهاند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 بهمن 1398ساعت انتشار : 12:2:36اسنک به غذایی اطلاق میشود که معمولاً بهعنوان یکی از وعدههای اصلی غذا مصرف نمیشود. بلکه میان وعدهای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف میسازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم میکند. محققان کشور برای بهبود ارزش تغذیهای و خواص انبارمانی این میان وعدهها، استفاده از پودر هسته خرما را توصیه کردهاند.