اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 23:25:46

غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان

غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان

همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: براساس تحقیقات پزشکان غذاهای پرچرب ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آذر 1395ساعت انتشار : 17:12:27
همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: براساس تحقیقات پزشکان غذاهای پرچرب ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.