
متخصصان تغذیه دریافتند که شیرینکنندههای مصنوعی رایج می توانند باکتریهای مفید داخل روده را به میکروبهایی مضر و خطرناک تبدیل کنند و از این رو، ممکن است باعث مشکلات جدی در سلامت از جمله عفونت خونی (سپتیسمی) و از کار افتادن یکباره اندامهای مختلف در بدن شوند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 تیر 1400ساعت انتشار : 17:0:24متخصصان تغذیه دریافتند که شیرینکنندههای مصنوعی رایج می توانند باکتریهای مفید داخل روده را به میکروبهایی مضر و خطرناک تبدیل کنند و از این رو، ممکن است باعث مشکلات جدی در سلامت از جمله عفونت خونی (سپتیسمی) و از کار افتادن یکباره اندامهای مختلف در بدن شوند.