اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 تير ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 تير ماه 1404 ساعت: 0:25:27

برچسب معطر، روشی جدید برای بهبود عادات غذایی

برچسب معطر، روشی جدید برای بهبود عادات غذایی

مغز بیش از ۶۰ نفر در حالی که به برچسب‌های مواد غذایی نگاه می‌کردند، مورد تصویربرداری قرار گرفت. برخی از این برچسب‌ها دارای اطلاعات تغذیه‌ای بودند و برخی دیگر همراه با رایحه‌ای خاص ارائه شدند. محققان تغییرات فعالیت مغزی شرکت‌کنندگان را در این شرایط بررسی کردند تا تأثیر بویایی را بر ادراک اطلاعات غذایی ارزیابی کنند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اسفند 1403ساعت انتشار : 8:25:34