نتیجه مطالعهای تازه در امریکا نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را دارند ۳۸ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با افرادی قرار دارند که کمترین میزان مصرف گوشت قرمز را دارند. بالاترین میزان مصرف گوشت فرآوری شده، مانند ژامبون، سالامی، بیکن، سوسیس و سایر گوشتهای پخته شده تا ۶۰ درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. جایگزینی یک وعده گوشت با آجیل یا حبوبات مانند بادام زمینی یا نخود خطر ابتلا به دیابت را به میزان ۳۰ درصد کاهش میدهد.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1402ساعت انتشار : 7:1:42