خوردن گوجه فرنگی باعث ابتلا به نقرس میشود؟/ ماده غذایی کم پورین یا محرک نقرس؟/ تحقیقات چه میگویند؟
نقرس نوعی آرتریت التهابی است که با تجمع کریستالهای اسید اوریک (اورات مونوسدیم) در مفاصل ایجاد شده و باعث درد و التهاب میشود. اسید اوریک زمانی تولید میشود که بدن ماده شیمیایی به نام پورین را تجزیه میکند. پورین به طور طبیعی در بدن وجود دارد و در برخی مواد غذایی نیز یافت میشود. اسید اوریک از طریق ادرار از بدن دفع میشود.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 آذر 1403ساعت انتشار : 8:25:31