جو دوسر و جو پرک، هر دو از غلات کامل هستند که ارزش غذایی بالایی دارند. با این حال، برخی تفاوتهای کلیدی بین این دو غلات وجود دارد.
جو به عنوان یکی از مهمترین غلات و منابع غذایی در جهان شناخته میشود که معمولاً به صورت دانههای کامل یا آرد و فرآوردههای آن مانند نان، غلات و مواد دیگر مصرف میشود. جو از لحاظ ترکیبات غذایی غنی از کربوهیدرات است و معمولاً به عنوان یک منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار میگیرد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اسفند 1402ساعت انتشار : 7:0:56