همدان- ایرنا- مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور گفت: ایجاد فرهنگ صحیح تغذیه بهترین راه کاهش ابتلا به بیماری های غیر واگیر است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 آبان 1394ساعت انتشار : 21:27:29همدان- ایرنا- مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور گفت: ایجاد فرهنگ صحیح تغذیه بهترین راه کاهش ابتلا به بیماری های غیر واگیر است.